Друк

 

 

 

 

 72 РАЙОННА СПАРТАКІАДА
           ШКОЛЯРІВ

12 квітня 2017 року команда учнів 9-11 класів школи приймали участь у змагання з легкої атлетики. До спортивної школи в смт. Кельменці приїхали команди з семи шкіл: Іванівці, Бабин, Нелипівці, Бузовиця, Ленківці, Росошани, Кельменці. Змагання проходили наступним чином: спочатку вчителі фізичної культури подавали заявки учасників на певні категорії, пізніше спортсменів ознайомили з планом дій і всі приступили до розминки. Після змагань з бігу на різні дистанції учасників чекала естафета, в якій брали участь 4 дівчини та 4 хлопці з команди. Завершальний етап змагань – штовхання ядра. Всі спортсмени нашої школи гарно показали себе і здобули хороші бали.

   Ткачук Ростислав, учень 11 класу, показав найкращі результати з бігу на короткі дистанції – 100  та 200 метрів. Дудка Владислав, учень 11 класу, переміг своїх суперників, пробігши першим до фінішу на дистанції 400 м. Також Владислав брав участь у такій дисципліні легкої атлетики, як штовхання ядра, де гідно показав себе.  

   Малородов Вадим, Манчук Дмитро, Боднарчук Ангеліна, Боднарчук Аліна, Гулька Антоніна, Чижевська Анастасія та Дирик Адріана вибороли хороші результати з бігу на таких дистанціях: 100м, 200 м, 400 м та 800 м, здобувши додаткові бали для команди.

   Ми щиро раді, що в нашій школі є такі спортивні, витривалі та наполегливі учні!  

                           

Перегляди: 1401